Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/u-kotelevskiy-hromadi-poproshchalysia-z-zakhysnykom-ukrainy-oleksandrom-kashchenkom/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Котелевській громаді попрощалися з захисником України Олександром Кащенком

У Котелевській громаді попрощалися з захисником України Олександром Кащенком

18 лютого у Котелевській громаді прощалися з солдатом, гранатометником 4 десантно-штурмового відділення Олександром Олександровичем Кащенком.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Котелевської громади.

Олександр Кащенко народився 19 серпня 1980 року у Котельві у багатодітній родині. Рано втратив батьків. Після закінчення школи почав працювати у місцевому сільськогосподарському підприємстві, деякий час – у Києві.

Коли почалася повномаштабна війна він став на захист України. Останній свій бій Олександр Кащенко прийняв 3 лютого 2024 року. Він загинув поблизу н.п.Терни Лиманського району на Донеччині.

Йому було 43 роки.

У Котелевській громаді полеглого воїна зустрічали, стоячи на колінах. Після відспівування у Свято-Вознесенському храмі, з військовими почестями поховали на Святицькому кладовищі. 

 

фото: Facebook

Перейти до вмісту